ViktVäktarna - Libapizza med zucchini, chèvre och pistagenötter

Libapizza med zucchini, chèvre och pistagenötter

11
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En pizza du bara måste testa! Tunt skivad zucchini på en vitlöks- och chèvrekräm som dessutom toppas av pistagenötter. Löjligt gott!

Ingredienser

Zucchini (squash)

2 medelstor(t)/medelstora

Fraiche 5%

2 dl

Getost (chèvre)

70 g

Vitlök

1 klyfta(or)

Libabröd, vete

4 liten(t)/små

Pistagenötter

30 g, skalade

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Hyvla zucchini på längden med en osthyvel.
  3. Mixa fraiche, chèvre och pressad vitlök med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
  4. Toppa libabröden med oströran, hyvlad zucchini och hackade pistagenötter. Strö över flingsalt och mal över peppar.
  5. Grädda pizzorna i ugn ca 5 minuter.