Foto av Lövbiff med pepparrotskräm från WW ViktVäktarna

Lövbiff med pepparrotskräm

9
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Pepparrotskrämen sätter god smak på denna rätt. Prova dig fram till vilken styrka just du vill ha på din kräm.

Ingredienser

Lövbiff

500 g

Margarin flytande 80%

1 msk

Färskost 11%

8 msk

Pepparrot

3 tsk, riven/rivet

Bulgur, okokt

2 dl

Morot

6 medelstor(t)/medelstora

Broccoli

2 stånd

Instruktioner

  1. Blanda färskost och pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Koka bulgur. Skiva morötterna tunt med hjälp av en osthyvel. Dela broccoli i mindre bitar. Koka upp morötter och broccoli i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet. Stek lövbiffarna på båda sidor i margarin. Krydda med salt och peppar. Servera biffarna med grönsaker, bulgur och pepparrotskräm.