Foto av Lövbiffrullad med bakad potatis från WW ViktVäktarna

Lövbiffrullad med bakad potatis

10
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Kan man få fresta med en bit kött, bakad potatis och en god sallad. Alla fyllda med en massa goda ingredienser. Smaklig spis!

Ingredienser

Lök

½ medelstor(t)/medelstora, gul

Äpple

½ medelstor(t)/medelstora

Lövbiff

125 g

Bakpotatis

1 liten(t)/små

Cottage cheese, naturell 1,5%

½ dl

Spenat, färsk

1 dl

Ruccola

1 dl

Vitkål

1 klyfta(or)

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Lök

½ medelstor(t)/medelstora, röd

Soltorkade tomater, torra

3 st

Majs

½ dl

Solroskärnor

1 msk

Balsamvinäger

2 tsk

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Ketchup

½ msk

Instruktioner

  1. Skär lök och äpple i klyftor och lägg detta på lövbiffen. Salta och peppra. Rulla ihop och bryn den i en teflonpanna utan fett. Baka en potatis 6-7 minuter i mikron, skär ett snitt i den och fyll med cottage cheese blandad med favoritkryddan. Blanda ihop balsamvinäger, ketchup, salt och peppar till en dressing. Gör en sallad av resterande ingredienser och häll över dressingen. Servera till biffen och potatisen.