Foto av Macka med rostbiff och squash från WW ViktVäktarna

Macka med rostbiff och squash

9
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Rågbröd med tunt skivad rostbiff, stekt squash och en härlig sås med timjan och vitlök. Enkelt och gott!

Ingredienser

Rågbröd grovt med hela korn

4 skiva(or), stor(t)

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora

Lök

1 st, röd/röda

Margarin flytande 80%

1 tsk

Kvarg naturell 10%

2½ dl

Vitlök

1 klyfta(or)

Timjan

2 msk, 1-2 msk färsk, hackad

Ruccola

2 dl

Rostbiff

200 g

Instruktioner

  1. Dela zucchini på längden och skiva. Strimla löken. Fräs zucchini och lök mjukt i margarin. Blanda kvarg, vitlök och timjan, krydda med salt och peppar. Bred det på brödskivorna. Fyll på med ruccola, grönsaker och tunt skivad rostbiff.