Foto av Mackor med salladsost från WW ViktVäktarna

Mackor med salladsost

5
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Matiga mackor med skinka, fetaost och valnötter. Ruccola förhöjer med sin peppriga smak - så gott!

Ingredienser

Bröd grovt, osötat

4 skiva(or)

Skinka

4 skiva(or)

Tomat

2 st

Ruccola

1 dl

Cottage cheese, naturell 4%

2 dl

Valnötter

1 msk

Salladsost (feta) 10%

50 g

Instruktioner

  1. Skiva tomaterna och lägg dem och skinkan på bröden. Hacka ruccolan. Smula sönder fetaosten och blanda den med cottage cheese, rör ner ruccolan. Lägg en rejäl klick på varje smörgås. Krydda med salt och nymalen peppar. Toppa med hackade valnötter.