Minestrone med kalkonfärs
9
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Minestrone – klassisk italiensk husmanskost. Vanligtvis görs minestrone med grönsaker, bönor, parmesan och pasta, men i denna variant har vi även lagt till kalkonfärs som gör den både matigare och mer smakrik.
Ingredienser
Lök
1 st, gul/gula
Vitlök
3 klyfta(or)
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Stjälkselleri
1 st
Rapsolja
1 msk
Tomatpuré
2 msk
Kalkonfärs 10%
500 g
Vatten
7 dl
Krossade tomater
1 förp
Hönsbuljongtärning
1 st
Salladskrydda
½ tsk, italiensk
Zucchini (squash)
1 medelstor(t)/medelstora
Pasta okokt (makaroner)
50 g, ditalinipasta eller risoni
Kidneybönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet