Naanbrödspizza med grillad aubergine
7
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Naanbrödspizza, alltså pizza med naanbröd som botten, är en riktig hit! Framförallt denna härliga variant med rostad aubergine och rödlök, salladsost, champinjoner och basilika som topping. Och du... är det grillväder, släng löken och auberginen på grillen!
Ingredienser
Aubergine
2 medelstor(t)/medelstora
Lök
2 st, röd/röda
Olivolja
3 tsk
Vitlök
3 klyfta(or)
Citron
1 st
Lök
1 st, gul/gula
Tomatpuré
1 msk
Tomater, passerade
1 förp
Oregano
½ msk, torkad
Socker
½ tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Naanbröd
4 st, liten/litet
Champinjoner
250 g
Salladsost (feta) 10%
50 g
Basilika
1 kruka(or)