Naanbrödspizza med kryddig färs och tahiniyoghurt
5
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
8
Svårighetsgrad
Lätt
Naanbröd toppade med grönsaker och kalkonfärs smaksatt med paprika, spiskummin, vitlök och mald koriander. Dessutom en tahini- och sumaksyoghurt och granatäpplekärnor. Servera dem till fördrinken eller som en del i ett buffébord fulla med meze.
Ingredienser
Salladslök
1 knippe(n)
Paprika
½ st
Tomat
2 st
Mynta
1 knippe(n)
Rapsolja
2 tsk
Kalkonfärs 10%
400 g
Vitlök
1 klyfta(or)
Paprikapulver
½ tsk
Spiskummin
½ tsk
Koriander
½ tsk, mald
Naanbröd
4 st, liten/litet
Grekisk yoghurt 0%
75 g
Tahini, med salt
1 tsk
Sumak
½ tsk
Granatäpple
1 st