Foto av Nötfärsbiffar med soltorkad tomat från WW ViktVäktarna

Nötfärsbiffar med soltorkad tomat

11
11
11
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Soltorkade tomater, pesto och fetaost ger dessa nötfärsbiffar sin mustiga smak. Koka bulgur till och blanda med spenat. En god och färgstark variant med nötfärs.

Ingredienser

Nötfärs 10%

90 g

Soltorkade tomater, torra

2 st

Persilja

½ msk

Dill

½ msk

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Bulgur, okokt

½ dl

Pesto

1 tsk

Bladspenat

1 dl

Lök

1 st, gul/gula, röd

Salladsost (feta) 10%

1 skiva(or)

Tomat

1 st

Instruktioner

  1. Blanda färs med hackad soltorkad tomat, örter, salt och peppar, forma till biffar. Grilla runt om i ugn eller på utegrill ca 10 min. Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen. Blanda bulgur med pesto, spenat, hackad rödlök, fetaost och tomat. Servera till biffen.