Foto av Nötfärsbiffar med soltorkad tomat från WW ViktVäktarna

Nötfärsbiffar med soltorkad tomat

13
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Soltorkade tomater, salladsost och örter ger dessa nötfärsbiffar sin goda smak. De serveras med en bulgursallad smaksatt med pesto.

Ingredienser

Nötfärs 10%

500 g

Soltorkade tomater, torra

8 st

Persilja

2 msk

Dill

2 msk

Salt

1 tsk

Peppar

2 krm

Bulgur, okokt

2 dl

Lök

2 st, röd/röda

Tomat

4 st

Pesto

2 msk

Spenat, färsk

70 g

Salladsost (feta) 10%

100 g

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Finhacka soltorkad tomat, persilja och dill och blanda med färs, salt och peppar, forma till 4 biffar.
  3. Grilla på båda sidor tills de fått fin färg och är genomstekta, ca 10 minuter.
  4. Finhacka lök och tärna tomat.
  5. Blanda bulgur med pesto, spenat, lök, smulad salladsost och tomat. Servera till biffen.