ViktVäktarna - Lax- och pestopasta

Lax- och pestopasta

9
Points®
Total tid
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Genvägar till maxad smak på minimal tid? Denna rätt innehåller två av våra sådana favoriter – kallrökt lax och pesto. Dessutom citron och honung som inte på något sätt gör någonting värre!

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

250 g, farfalle

Lax kallrökt

300 g

Salladslök

2 st

Pesto

2 msk

Gröna ärter

2 dl

Citron

½ st

Honung

2 tsk

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet, men spara 2 dl av kokvattnet i kastrullen med pasta.
  2. Strimla lax och salladslök.
  3. Blanda ner pesto, lax, salladslök, ärter, pressad citron och honung i pastan. Riv över citronskal och mal över peppar.