Foto av Ört- och ostfylld rödspätta från WW ViktVäktarna

Ört- och ostfylld rödspätta

8
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Spätta med smak av parmesan och vitlök.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Timjan

1 msk, hackad

Parmesanost

1 msk

Vitlök

1 klyfta(or), pressad

Fraiche 5%

3 msk

Rödspätta

150 g

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Fänkål

1 bit(ar)

Fiskbuljong

1 dl

Gröna bönor

1 dl

Instruktioner

  1. Koka ris enl. förp. Rör ihop timjan, ost, vitlök, fraiche, salt och peppar. Bred det över filén och vik ihop. Lägg i en ugnsform. Dela morot och fänkål i mindre bitar och lägg runt om. Häll på buljong. Tillaga i ugn 200° ca 10 minuter. Servera med ris och gröna bönor.