Foto av Ostfylld lövbiff från WW ViktVäktarna

Ostfylld lövbiff

10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Frukt i maten ger en extra dimension till smakerna. Här är det mango, granatäpple och ruccola som serveras till färskostfylld lövbiff som fått koka i vin.

Ingredienser

Lövbiff

500 g

Färskost 11%

100 g

Timjan

2 msk

Matlagningsvin, vitt

1 dl

Ruccola

35 g, ½ påse

Granatäpple

1 st

Mango

1 st

Pasta okokt (typ penne)

6 dl

Instruktioner

  1. Blanda samman ost och hackad timjan, krydda med salt och peppar. Lägg ut lövbiffen och bred på osten. Vik ihop biffarna och fäst med tandpetare. Lägg dem i en ugnsform, häll på vinet och sätt in i ugn 225° ca 15 min. Koka pastan. Ta ut formen och lägg i ruccola, granatäpplekärnor och tärnad mango. Servera med pasta.