Oxfilé med semitorkade tomater och svampröra
9
Points®
Total tid
3 tim 30 min
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
3 tim
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Kantarellröran med färskost är verkligen pricken över i till det möra goda köttet och de smakrika tomaterna. Måltiden tar lite tid att göra, men största jobbet sköter ugnen.
Ingredienser
Cocktailtomater
400 g
Olivolja
1 msk
Crema di balsamico
½ msk
Vitlök
1 klyfta(or)
Timjan
½ tsk
Rosmarin
½ tsk
Oregano
½ tsk
Socker
1½ tsk
Rotselleri
250 g
Oxfilé
600 g
Olivolja
¼ msk
Kantareller
300 g
Lök
½ medelstor(t)/medelstora, gul
Olivolja
½ msk
Färskost 11%
150 g