
Paj med Santorinifyllning
11
Points®
Total tid
1 tim 10 min
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Denna paj gör succé på vilken tillställning den än presenteras. Fyllningen utgörs av en oslagbar kombination av tomater, oliver och fetaost.
Ingredienser
Vetemjöl
2 dl
Grahamsmjöl
½ dl
Kvarg naturell 1%
1¼ dl
Margarin flytande 80%
50 g
Vatten
2 msk
Cocktailtomater
250 g
Vitlök
5 klyfta(or)
Purjolök
1 liten(t)/små
Salladsost (feta) 10%
100 g
Spenat, färsk
2 dl
Basilika
3 msk, färsk
Oliver i saltlag
10 stor(t)/stora, svarta
Ägg
3 st
Mjölk 0,5%
3 dl
Salt
1 tsk
Peppar
1 krm
Ruccola
70 g