Panerad rotselleri med potatispuré och ärtsås
14
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vilken hyllning till de svenska grödorna! Rotselleri, potatis, ärter, pepparrot och lök, allt på samma tallrik.
Ingredienser
Picklad lök
1 medelstor(t)/medelstora, 1 rödlök, ½ dl ättikssprit 12% ,1 dl socker och 2 dl vatten
Potatis
800 g, mjölig
Havrefraiche 15%
1 dl
Rotselleri
600 g
Vetemjöl med fullkorn
1 dl
Bakpulver
1 msk
Mineralvatten
2 dl
Panko ströbröd
2 dl
Rapsolja
1 msk
Gröna ärter
2 dl
Spenat, färsk
30 g
Havrefraiche 15%
1 dl
Pepparrot
2 msk, riven/rivet
Spenat, färsk
40 g