Foto av Panini med grönkålspesto och mozzarella från WW ViktVäktarna

Panini med grönkålspesto och mozzarella

10
10
10
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En panini fylld med tomat, mozzarella och en pesto gjord på grönkål, mandel, vitlök och parmesan. Grymt god lunch!

Ingredienser

Grönkål

100 g

Vitlök

1 klyfta(or)

Rapsolja

½ msk

Parmesanost

50 g

Mandel

40 g

Baguette à 10 cm

4 st

Mozzarella

100 g

Tomat

2 st

Instruktioner

  1. Lägg kål i en matberedare och kör till en grov massa. Pressa i vitlök och blanda ner olja, parmesan och mandel. Kör ihop till en smulig pesto.
  2. Dela baguetterna och fördela peston i baguetterna. Skiva mozzarella och tomat och lägg i baguetterna.
  3. Grilla i ett mackjärn till fin färg.