[{"type":"span","children":[{"text":"Kom igång redan idag"}]}]
Nå dina mål i vinter med rutiner som håller i längden!
Foto av Panini med grönkålspesto och mozzarella från WW ViktVäktarna

Panini med grönkålspesto och mozzarella

11
Point(s)
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En panini fylld med tomat, mozzarella och en pesto gjord på grönkål, mandel, vitlök och parmesan. Grymt god lunch!

Ingredienser

Grönkål

100 g

Vitlök

1 klyfta(or)

Rapsolja

½ msk

Parmesanost

50 g

Mandel

40 g

Baguette à 10 cm

4 st

Mozzarella

100 g

Tomat

2 st

Instruktioner

  1. Lägg kål i en matberedare och kör till smulor. Pressa i vitlök och blanda ner olja, parmesan och mandel. Kör ihop till en pesto.
  2. Dela baguetterna och fördela peston i baguetterna. Skiva mozzarella och tomat och lägg i baguetterna.
  3. Grilla i ett mackjärn till fin färg.