Pankopanerade grönsaker med wasabidippa
4
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Drömmiga snacks perfekta till festen! Pankopanerade sparrisar, morötter, haricots verts och broccoli serverade med en dippsås på soja, risvinäger, wasabi, ingefära, salladslök och vitlök. En riktigt partystarter! Extra gott på våren när dessa grönsaker är i säsong.
Ingredienser
Haricots verts
2 dl
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Broccoli
1 stånd
Sparris
½ knippe(n)
Haricots verts
100 g
Vetemjöl
2 msk
Salt
½ tsk
Ägg
1 st
Panko ströbröd
2 dl
Japansk soja
2 msk
Risvinäger
2 tsk
Wasabi
1 tsk
Ingefära
1 tsk, riven
Vitlök
½ klyfta(or), pressad
Salladslök
1 st