Foto av Pannkaksrulle med tonfisksröra från WW ViktVäktarna

Pannkaksrulle med tonfisksröra

7
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
8
Svårighetsgrad
Medel
Matig "rulltårta" med krämig fyllning, räkor och dill. Trevlig bjudmat!

Ingredienser

Vetemjöl

2½ dl

Ägg

3 st

Mjölk 0,5%

5 dl

Mellangrädde 27% ovispad

1 dl

Fraiche 5%

2 dl

Tonfisk i vatten

1 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Ruccola

2 dl, hackad

Gröna ärter

1½ dl

Majonnäs, lätt 30%

3 msk

Curry

1 tsk

Dill

3 msk, hackad

Crabsticks (surimi)

1½ dl

Skalade räkor

1½ dl

Tomat

2 st

Citron

1 st

Paprika

1 st

Instruktioner

  1. Vispa samman mjölk, mjöl och ägg, ett i taget. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna. Grädda i ugn 200° ca 20 minuter och låt den sedan kallna. Vispa grädden och blanda med fraiche, tonfisk, ruccola, ärter och majonnäs. Smaka av med curry, salt, peppar, dill och bred ut fyllningen på den kalla rullen. Rulla ihop som en rulltårta. Garnera med crabsticks, räkor, grönsaker, citronskivor och dill vid servering.