[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Paprika med fetaost och couscous från WW ViktVäktarna

Paprika med fetaost och couscous

10
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
45 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
35 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En enkel och god rätt med soltorkade tomater och fetaost.

Ingredienser

Paprika

1 st, röd

Soltorkade tomater, torra

2 st, blötlagda

Couscous, okokt

½ dl

Oliver i saltlag

5 stor(t)/stora, svarta

Champinjoner

5 st

Lök

1 bit(ar), röd

Salladsost (feta) 10%

30 g

Fraiche 5%

3 msk

Basilika

2 msk, färsk, hackad

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Dela och kärna ur paprikan och lägg i en ugnsform. Låt paprikorna bli mjuka i ca 20 minuter.
  2. Blanda fraiche med basilika, smaka av med salt och peppar. Tillaga couscous enligt anvisningar på förpackningen.
  3. Strimla de soltorkade tomaterna, hacka oliverna, tärna svampen och fetaosten och skär löken i mindre bitar, blanda med couscousen. Fördela fyllningen i paprikahalvorna och sätt in i ugn i ytterligare 15 minuter. Servera med en blandad sallad.