Foto av Paprikakotletter i chèvre från WW ViktVäktarna

Paprikakotletter i chèvre

10
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Smarriga kotletter med paprika och chèvresås, vardagslyx!

Ingredienser

Fläskkotlett, fett bortskuret

500 g, 4 styck

Paprika

3 st, olika färg

Lök

1 st, röd/röda

Margarin flytande 80%

2 tsk

Köttbuljong

1 dl

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

2 dl

Getost (chèvre)

50 g, max 18%

Vetemjöl

1 msk

Bulgur, okokt

2½ dl

Instruktioner

  1. Kärna ur och strimla paprika, skiva löken. Fräs det i 1 tsk margarin. Bryn kotletterna i resterande margarin. Krydda med salt och peppar, lägg över i en ugnsform. Toppa med paprika och lök. Koka upp buljong och grädde i pannan, sänk värmen och rör ner osten. Red eventuellt av med mjöl utrört i lite vatten. Häll såsen i ugnsformen och tillaga i ugn 200° ca 20 min. Koka under tiden bulgur enl förp. Servera med sallad.