Foto av Parisertallrik från WW ViktVäktarna

Parisertallrik

9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Gott, så gott med en stor biff gjord på skinkfärs, rödbeta och lök, serverad på rågbröd med stekt ägg, rödlök och kapris.

Ingredienser

Rågbröd grovt med hela korn

1 skiva(or), stor(t)

Skinkfärs 10%

100 g

Lök

¼ st, röd/röda, hackad

Rödbetor, inlagda

5 skiva(or), 1 liten hackad rödbeta

Margarin flytande 80%

1 tsk

Ägg

1 st

Champinjoner

8 st

Vitlök

½ klyfta(or)

Citron

½ st, rivet skal

Sallad

1 dl, machésallad

Cocktailtomater

6 st

Lök

1 bit(ar), rödlök, hackad

Kapris

½ msk

Instruktioner

  1. Blanda färsen med lök, rödbeta, salt och peppar. Forma en biff och stek i margarin. Stek ägget och rosta brödet. Stek svamp och pressa över vitlök och lite rivet citronskal. Lägg sallad på brödet fyll på med biff och ägg. Servera med svamp, sallad, rödlök och kapris.