Foto av Påskdessert med marängtopping från WW ViktVäktarna

Påskdessert med marängtopping

5
Points®
Total tid
11 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
1 min
Portioner
6
Svårighetsgrad
Lätt
En varmkall dessert med syrlig yoghurt och friska bär och varm maräng på toppen. Mmm så gott!

Ingredienser

Honungsmelon

½ st

Kiwi

3 st

Jordgubbar

3 dl

Apelsin

1 st

Äggvita

2 st

Socker

1 dl

Yoghurt naturell 0,5%

6 dl

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på grill. Skär frukterna i bitar, blanda med skal och saft från apelsinen. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa ner sockret. Fördela yoghurten i 6 ugnsäkra glas. Lägg på frukten och toppa med maräng. Sätt in glasen i övre delen av ugnen 1/2-1 min tills marängen får färg.