Pasta Alfredo med kantareller och kalkonbacon
12
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Klassisk italiensk pastarätt uppdaterad med kalkonbacon som bryter mot det lena och milda. Och så kantareller, för det är ju gott till nästan allt! Toppa med hasselnötter för lite knaprighet och servera gärna något picklat vid sidan av.
Ingredienser
Picklad morot
2 medelstor(t)/medelstora, ¼ dl ättika 12%, ½ dl socker, 1 dl vatten
Lök
1 st, gul/gula
Vitlök
2 klyfta(or)
Linspasta okokt (100% linser)
250 g
Kantareller
250 g
Smör
2 tsk
Spenat, färsk
150 g
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2½ dl
Parmesanost
1 dl
Kalkonbacon
200 g
Hasselnötter
2 msk, hackad/hackat
Persilja
2 msk, finhackad