Foto av Pasta med kasslergryta från WW ViktVäktarna

Pasta med kasslergryta

9
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Kassler är en favorit hos många. Här är en ultimat vardagsrätt som passar hela familjen.

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

4 dl

Kassler (fett bortskuret)

500 g

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Paprika

1 st

Champinjoner

250 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Fraiche 5%

2 dl

Chilisås, tomat

3 msk

Ruccola

70 g

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär kasslern i stavar. Strimla purjolöken, dela paprikan i bitar och skär svampen i kvartar. Stek svamp, purjo och paprika i hälften av margarinet. Ta upp ur grytan.
  3. Bryn kasslern i resterande margarin.
  4. Lägg i grönsakerna och häll på fraiche och chilisås. Smaka av med salt och peppar. Servera med pasta och sallad.