ViktVäktarna - Pasta med köttfärs- och rotfruktssås

Pasta med köttfärs- och rotfruktssås

10
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Middag på ett kick! Sno snabbt ihop en mumsig pastarätt med mättande sås på köttfärs, bönor och rotfrukter.

Ingredienser

Rödbetor, färska

2 st

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Lök

1 st, gul/gula

Pasta okokt (typ spaghetti)

200 g

Nötfärs 10%

300 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Krossade tomater

1 förp

Köttbuljongtärning

1 st

Svarta bönor, konserv

1 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Instruktioner

  1. Skala och riv rödbetor, morot och lök.
  2. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  3. Bryn färs i margarin. Blanda ner rivna grönsaker, krossade tomater och buljongtärning. Låt puttra ca 5 minuter.
  4. Blanda ner avrunna och sköljda bönor. Låt allt bli varmt, smaka av med salt och peppar och servera med pasta.