Foto av Pasta med quornsås från WW ViktVäktarna

Pasta med quornsås

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Den gamla hederliga köttfärsen har här blivit utbytt mot quorn. Quorn är både gott och bra för miljön. Testa du med!

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

250 g

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Paprika

3 st, små röda

Rapsolja

2 tsk

Quornfärs

400 g

Tomatpuré

2 msk

Krossade tomater

1 förp

Paprikapulver

1 tsk

Oregano

1 tsk, hackad

Grönsaksbuljong

1 dl

Instruktioner

  1. Koka pastan. Skala och hacka löken. Tärna paprikan. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs löken genomskinlig. Tillsätt quorn och bryn. Lägg i paprika och fräs ytterligare 2-3 minuter. Rör ner tomatpurén. Häll på tomater och buljong, låt det puttra ca 10-15 minuter. Smaka av med paprikapulver, oregano, salt och peppar. Servera med pastan.