Foto av Pasta med rökt lax, sparris och ruccola från WW ViktVäktarna

Pasta med rökt lax, sparris och ruccola

6
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Rökt lax tillsammans med pasta är en riktig smaksensation. Dessutom är det väldigt lättlagat!

Ingredienser

Pasta okokt (makaroner)

210 g, tagliatelle, gärna fullkorn

Mjölk 0,5%

2 dl

Fiskfond

1 msk

Vetemjöl

1 msk

Sparris

200 g, kokt

Lax kallrökt

200 g

Ruccola

50 g

Instruktioner

  1. Koka pastan enl förp. Slå mjölk och fond i en kastrull, rör i mjölet och koka upp under omrörning, låt det sedan sjuda några minuter. Dela sparrisen i 2 cm långa bitar. Vänd ner pasta, sparris och lax i såsen, låt det bli varmt och smaka av med salt och svartpeppar. Avsluta med att vända i rucolan.