ViktVäktarna - Pasta med rosmarinrostade grönsaker och salladsost

Pasta med rosmarinrostade grönsaker och salladsost

8
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Ugnsrostade grönsaker kryddade med färsk rosmarin, serverade med pasta och toppat med ost är den perfekta vardagsmiddagen!

Ingredienser

Zucchini (squash)

2 medelstor(t)/medelstora

Paprika

2 st

Cocktailtomater

250 g

Olivolja

1 msk

Vitlök

1 klyfta(or)

Rosmarin

1 knippe(n)

Pasta okokt (typ penne)

6 dl

Salladsost (feta) 10%

100 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär zucchini i mindre bitar och strimla paprika. Lägg tillsammans med tomater i en ugnsform. Häll på olja, pressa över vitlök och lägg i rosmarin. Blanda runt och sprid ut i formen. Krydda med salt och peppar. Sätt in i ugn 15-20 minuter.
  3. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  4. Blanda pasta med grönsaker och smula över salladsost.