Foto av Pastasallad Toscana från WW ViktVäktarna

Pastasallad Toscana

6
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Pastasallad med medelhavsinfluenser, i form av pesto, oliver, soltorkade tomater, bönor och salvia. Hur gott som helst!

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

4 dl

Gröna bönor

600 g

Soltorkade tomater, torra

6 st

Cocktailtomater

250 g

Salladslök

5 st, 1 knippe

Vitlök

1 klyfta(or), pressad

Pesto

2 msk

Oliver i saltlag

8 stor(t)/stora

Salvia

1 tsk

Instruktioner

  1. Koka pastan. Koka bönor i lättsaltat vatten ca 10 min. Blötlägg soltorkade tomater ca 10 min, strimla dem. Dela cocktailtomater i kvartar. Strimla salladslök och blanda med resterande ingredienser. Krydda med salt och peppar. Strö över den hackade salvian och servera.