Foto av Pepprig schnitzel med tomatsallad från WW ViktVäktarna

Pepprig schnitzel med tomatsallad

4
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Kalkonschnitzel med pepparmix för dig som gillar kryddor. Strimlad chilipepparfrukt och mozarella till salladen ger en middag med supersting!

Ingredienser

Kalkonbröstfilé

500 g

Peppar

6 tsk, pepparmix

Margarin flytande 80%

1 msk

Sallad

6 dl

Tomat

8 st

Salladslök

1 st

Chilipeppar

½ st, röd/röda, färsk

Mozzarella

100 g

Olivolja

2 tsk

Instruktioner

  1. Dela kalkonköttet (gärna kalkonschnitzel) i lagom portionsbitar och platta till dem något. Salta dem väl och vänd dem i pepparmix. Skålla och skala tomaterna (gärna både gula och röda). Dela dem i tjocka skivor. Varva dem med strimlad salladslök, strimlad chilipeppar och skivad mozzarella. Krydda med salt och peppar. Ringla över olivolja. Stek köttet ett par min på varje sida. Servera dem nystekta med tomatsallad och blandad sallad.