Foto av Persikohalvor på hallonspegel från WW ViktVäktarna

Persikohalvor på hallonspegel

4
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
En efterrätt med läckra färger som passar både till vardag och fest. Kokosflingorna sätter en speciell prägel, både smak- och utseendemässigt.

Ingredienser

Frukt konserv i egen juice

200 g, 4 persikohalvor

Hallon

100 g

Arrowrot

5 g

Socker

2 tsk

Kokosflingor torkade

1 tsk

Instruktioner

  1. Låt persikorna rinna av.
  2. Passera hallonen genom en sil, är de frysta bör tinas först.
  3. Blanda purén med arrowrot och låt blandningen koka upp i en kastrull på svag värme under omrörning.
  4. Låt såsen kallna.
  5. Tillsätt socker.
  6. Lägg upp persikohalvorna i portionsskålar.
  7. Fördela hallonsåsen över och garnera med kokos.