Foto av Pestofylld hasselbackskyckling med rostad potatis från WW ViktVäktarna

Pestofylld hasselbackskyckling med rostad potatis

10
9
5
SmartPoints per portion
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Piffa kycklingfilén med pesto och härlig mozzarella. Enkelt och gott tillsammans med ugnsrostad potatis.

Ingredienser

Färskpotatis

800 g

Olivolja

2 tsk

Kycklingbröstfilé

600 g

Pesto

2 msk

Mozzarella

100 g

Tomat

4 st

Haricots verts

150 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Blanda potatis med olja. Salta och peppra och rosta i ugn 30-35 minuter tills de är klara.
  3. Skåra kycklingfiléer och fördela pesto i skårorna.
  4. Skiva mozzarella och tomater och stoppa ner i skårorna. Sätt in i ugnen ca 25 minuter tills kycklingen är färdig.
  5. Koka bönor hastigt i saltat vatten och servera till kycklingen och potatisen.