Foto av Pizza med bresaola och ruccola från WW ViktVäktarna

Pizza med bresaola och ruccola

14
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Tortillabröd som bas till denna pizza är inte bara en tidssparare. Den ger även en tunn, fin och krispig pizza som med tillbehören känns superfräsch.

Ingredienser

Tortillabröd

1 stor(t)/stora, gärna pizzatortilla

Tomatsås

4 msk

Ost riven 31%

1 dl

Champinjoner

5 st

Zucchini (squash)

¼ medelstor(t)/medelstora

Tomat

1 st

Lök

¼ st, röd/röda

Ruccola

1 dl

Bresaola

3 skiva(or)

Citron

½ st

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut tomatsås och strö över ost. Skiva svamp, tomat och zucchini och lägg på. Skala och skiva lök och lägg på.
  3. Grädda mitt i ugnen ca 7 min eller tills den fått färg. Ta ut och krydda med salt och peppar. Lägg på ruccola och bresaola. Pressa över lite citron.