[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Polkagrischoklad från WW ViktVäktarna

Polkagrischoklad

3
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
55 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
64
Svårighetsgrad
Lätt
Enklare än såhär blir inte julgodisbaket! Bottna med mörk choklad med lite pepparmynta, fyll på med vit choklad och avsluta med krossade polkagrisar. Det är dessutom lika gott som det är enkelt!

Ingredienser

Choklad mörk

300 g

Pepparmintsarom

3 droppe(ar)

Choklad vit

300 g

Polkagrisar

50 g

Instruktioner

  1. Smält mörk choklad i ett vattenbad. Blanda ner några droppar pepparmyntaarom och bre ut i en form (ca 25x25 cm) med bakplåtspapper. Ställ in i kylen 20 minuter.
  2. Smält vit choklad i ett vattenbad och bre ut över den mörka. Krossa polkagrisar och strö över. Ställ in i kylen ca 20 minuter.
  3. Skär upp i 64 bitar (alltså 8x8 skivor) och servera.