Foto av Potatisomelett med ruccola och parmesan från WW ViktVäktarna

Potatisomelett med ruccola och parmesan

6
4
2
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Lika enkel att tillaga som den är god att äta är denna potatisomelett med ruccola och parmesan.

Ingredienser

Potatis

4 st

Lök

1 st, röd/röda

Margarin flytande 80%

1 msk

Chilipeppar

½ tsk

Ruccola

2 dl

Majs

1 dl

Ägg

4 st

Mjölk 0,5%

2 msk

Parmesanost riven

4 msk

Salt

1 tsk

Peppar

1 krm

Instruktioner

  1. Koka potatisen och låt svalna. Skär potatisen i tärningar.
  2. Hacka löken. Fräs i margarinet. Krydda med salt och chilipeppar.
  3. Tillsätt ruccolasallad och majs och rör om.
  4. Vispa samman ägg och mjölk, smaksätt med salt och peppar. Häll ner äggblandningen i pannan, rör om på svag värme med en gaffel så att omeletten stelnar något.
  5. Medan den ännu är krämig, strö över osten och låt den smälta något. Servera med sallad och bröd.