Pototto med torsk och kantarellfräs
8
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Risotto, fast med potatis - Pototto! En krämig stuvning med parmesan som smaksättare. Serveras här med torskrygg och kantareller frästa med citron, persilja och vitlök. Ultimat helgmiddag.
Ingredienser
Schalottenlök
3 st
Potatis
800 g
Margarin flytande 80%
4 tsk
Vatten
3 dl
Grönsaksbuljongtärning
½ st
Fraiche 5%
1 dl
Ost riven 31%
1½ dl, västerbottenost
Kantareller
300 g
Vitlök
1 klyfta(or)
Citron
2 st, rivet skal
Bladpersilja
1 kruka(or)
Torsk
600 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm