Foto av Primörer med pasta och lufttorkad skinka från WW ViktVäktarna

Primörer med pasta och lufttorkad skinka

9
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Ultrasnabb sommarlunch med pasta, lufttorkad skinka, grönsaker och en underbar parmesansås.

Ingredienser

Morot

2 medelstor(t)/medelstora, 2-3

Lök

1 st, röd/röda

Pasta okokt (typ penne)

150 g

Gröna bönor

150 g

Rädisor

10 st

Fraiche 5%

2 dl

Vitlök

2 klyfta(or)

Parmesanost

2 msk

Lufttorkad skinka

200 g

Instruktioner

  1. Dela morötterna i slantar och löken i klyftor. Koka pastan och lägg i morötter, lök och bönor mot slutet av koktiden. Skiva rädisorna. Blanda fraiche med pressad vitlök och parmesan. Vänd ner i pastan och grönsakerna. Servera med skinkan.