Provencalsk fisk och skaldjurssoppa
3
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med krämig senaps- och vitlöksfraiche! En härlig rätt att bjuda sina vänner på.
Ingredienser
Rapsolja
2 tsk
Lök
100 g, ca 12 små
Zucchini (squash)
1 medelstor(t)/medelstora
Saffran
1 pkt
Fiskbuljong
1 liter
Torsk
450 g, eller annan vit fisk
Blåmusslor kokta med lag, avrunna
250 g, ca 1 kg färska
Skalade räkor
2 dl
Timjan
1 msk, färsk, hackad
Dill
1 msk, hackad
Fraiche 5%
2 dl
Senap
1 tsk
Vitlök
2 klyfta(or)