Quinoabowl med rostad aubergine
8
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Bowls är alltid en god idé! Denna variant har quinoa som bas och är fylld med godsaker som rostad aubergine, rödlök och paprika, kikärter, tomater, oliver och salladsost. Och så på allt detta en örtig och syrlig dressing.
Ingredienser
Paprika
1 st, gul
Aubergine
1 medelstor(t)/medelstora
Lök
2 st, röd/röda
Rapsolja
1 msk
Spiskummin
2 tsk
Oregano
1 tsk, torkad
Quinoa, okokt
2 dl
Schalottenlök
1 st
Grekisk yoghurt 0%
1 dl
Dill
1 knippe(n)
Mynta
1 knippe(n)
Citron
1 st
Olivolja
2 tsk
Vitlök
1 klyfta(or)
Cocktailtomater
250 g
Gurka
1 bit(ar)
Kikärter, konserv
1 förp, avrunnen/avrunnet
Oliver i saltlag
12 stor(t)/stora
Salladsost (feta) 10%
100 g