Quinoapanerad torsk med mexikanskt ris
9
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Krispiga fiskpinnar med ett smakrikt ris toppat med majs, koriander, jalapeños och salladsost.
Ingredienser
Basmatiris okokt (100% fullkorn)
2 dl
Quinoa, okokt
¾ dl
Parmesanost
½ dl
Ströbröd (skorpmjöl)
½ dl
Vetemjöl
⅓ dl
Ägg
1 st
Torsk
400 g
Lök
1 st, röd/röda
Vitlök
1 klyfta(or)
Paprika
3 st, röda spetspaprikor
Rapsolja
2 tsk
Oregano
1 tsk, torkad
Paprikapulver
1 tsk, rökt
Spenat, färsk
150 g
Majskolv
2 st, vikt avser ätlig del, kokta
Koriander
1 knippe(n)
Inlagda jalapeños
10 skiva(or)
Salladsost (feta) 10%
50 g