Quinoapanerade fiskpinnar
3
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
12
Svårighetsgrad
Medel
Har du inte tidigare testat att panera fisk i rostad quinoa bör du testa det snarast – krispet är otroligt! Och har du heller inte testat att panera fisk i parmesan, får du även chansen till det nu. Här snackar vi smakrika och krispiga fiskpinnar som får vilken liten fiskskeptiker som helst att mjukna.
Detta recept är till 12 portioner, perfekt att göra mycket av och frysa in! Sök på "Tacos med quinoapanerad torsk", "Quinoapanerad torsk med mexikanskt ris" eller "Quinoapanerad torsk med ricottaärter” i WW-appen för tre olika goda förslag på vad du kan göra med dem.
Ingredienser
Quinoa, okokt
2¼ dl
Parmesanost
1½ dl, finriven
Ströbröd (skorpmjöl)
1½ dl
Vetemjöl
1 dl
Ägg
3 st
Torsk
1200 g