Quinoatabbouleh med salladsost
6
Points®
Total tid
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Tabbouleh görs traditionellt med persilja, tomat, citron, olivolja och bulgur, men i denna variant har vi gått loss helt med ingredienserna. För det första har vi bytt ut bulgur mot quinoa ( vilket ger en glutenfri tabbouleh), och sen har vi proppat den full med tomat, gurka, citron, mynta, persilja, olivolja, salladsost och granatäpple. Och ni kan lita på att den blev god! Och tror ni oss inte, testa själva. Eller gör det oavsett förresten.
Ingredienser
Quinoa, okokt
2 dl
Bladpersilja
1 knippe(n)
Mynta
1 knippe(n)
Gurka
1 st
Tomat
4 st
Olivolja
1 msk
Citron
1 st
Salladsost (feta) 10%
100 g
Granatäpple
1 st