Foto av Quorn- och rispanna från WW ViktVäktarna

Quorn- och rispanna

9
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En smaskig och mättande quorn- och ris panna innehållande bland annat salladslök, paprika och tomat som gör att rätten känns fräsch.

Ingredienser

Ris, okokt

½ dl

Lök

½ medelstor(t)/medelstora

Paprika

1 st

Salladslök

2 st

Rapsolja

1 tsk

Quornbitar

100 g

Tomat

2 st

Grönsaksbuljong

1½ dl

Persilja

1 msk

Kvarg naturell 1%

150 g

Hallon

1 dl

Instruktioner

  1. Koka ris. Strimla lök, paprika och salladslök. Hetta upp olja och stek lök och paprika. Tillsätt quorn och tomater låt det steka med en stund. Sänk värmen och häll på buljong, låt det sjuda ca 10 min. Rör ner riset och krydda med salt och peppar. Strö över persilja. Servera bär och kvarg till dessert.