Foto av Quorntandoori från WW ViktVäktarna

Quorntandoori

0
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Tomatbaserad quorngryta med grönsaker, bönor och tandoorikrydda, som gör att denna rätt får sin lite indiska prägel. Servera med ris för att få en matigare rätt.

Ingredienser

Lök

1 st, gul/gula

Paprika

1 st

Broccoli

1 stånd

Vattenkastanjer

175 g, 1 burk

Champinjoner

8 st

Minimajs

200 g, 1 burk

Quornbitar

300 g

Rapsolja

1 tsk

Krossade tomater

1 förp

Kidneybönor, konserv

4 dl, och/eller andra bönor

Tomatpuré

2 msk

Tandoori kryddmix, utan socker

1 msk

Instruktioner

  1. Hacka lök och grönsaker i små bitar.
  2. Fräs lök och quorn i olja i en kastrull en stund. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och låt koka några minuter. Tillsätt majs, vattenkastanjer, champinjoner och bönor. Krydda och låt puttra i ytterligare 10-15 minuter på svag värme. Fyll på med vatten om det behövs.
  3. Tillsätt broccoli och kryddor, låt puttra ytterligare några minuter.