Renskavspanna med svamp
13
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En härligt mustig och krämig pasta med renskav, grönkål, svamp, timjan och rotfrukter som sedan toppas med lingon för lite fräschör.
Ingredienser
Lök
1 st, gul/gula
Palsternacka
1 medelstor(t)/medelstora
Morot
1 medelstor(t)/medelstora
Svamp
250 g, skogschampinjon
Margarin flytande 80%
2 tsk
Renskav
400 g
Tomatpuré
2 msk
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
1 dl
Fraiche 5%
1 dl
Viltfond
1 msk, 1-2 msk vilt- eller köttfond
Vatten
2 dl
Timjan
1 msk, färsk
Pasta okokt (typ spaghetti)
250 g
Grönkål
150 g
Lingon
1 dl