Ricottafyllda kycklingfiléer med rostade grönsaker och vitlöksbalsamico
6
Points®
Total tid
1 tim 10 min
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Denna rätt är inte svårlagad men kan medföra lite småpill i förberedelserna, men tro oss när vi säger att det är värt det! Med en ricottacréme smaksatt med citron och timjan så blir denna kyckling gudomligt god i kombination med ugnsrostad pumpa, fänkål och lök. En rostad vitlöksbalsamico fulländar slutligen denna ricottarätt, så ringla över och låt smaka!
Ingredienser
Butternutpumpa
600 g
Fänkål
2 medelstor(t)/medelstora
Lök
2 st, röd/röda
Vitlök
2 klyfta(or)
Olivolja
1 msk
Chili flakes
½ tsk
Kycklingbröstfilé
600 g
Ricotta
200 g
Citron
1 st
Timjan
1 msk, färsk
Rapsolja
2 tsk
Balsamvinäger
1 dl