Rimmad oxbringa med pepparrot och grönsaker
17
Points®
Total tid
3 tim 10 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
3 tim
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Rimmad oxbringa med rot- och grönsaker, som serveras med en väldigt god pepparrotsås. Den här rätten tar sin tid att laga, men det är den helt klart värd!
Ingredienser
Oxbringa
600 g
Lök
1 st, gul/gula
Morot
1 medelstor(t)/medelstora
Lagerblad
3 st
Vitpeppar
5 korn
Kryddpeppar
10 korn
Timjan
1 tsk, torkad
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Palsternacka
2 medelstor(t)/medelstora, eller persiljerot
Potatis
8 st
Purjolök
1 bit(ar)
Mjölk 1,5%
1 dl
Vetemjöl
1 msk
Pepparrot
3 tsk, riven/rivet, 1-3 tsk