Foto av Ris- och bönsallad med fläskfilé från WW ViktVäktarna

Ris- och bönsallad med fläskfilé

9
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Den här goda salladen tillsammans med en mör fläskfilé är en mättande rätt som är lätt att laga och passar hela familjen.

Ingredienser

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Ris, okokt

½ dl

Purjolök

1 bit(ar)

Basilika

½ msk

Kidneybönor, konserv

1 dl

Citron

1 klyfta(or)

Spenat, färsk

2 dl

Fläskfilé

200 g, tillagad

Instruktioner

  1. Skala och skiva morot. Koka moroten tillsammans med ris och låt det bli kallt. Strimla purjo, finhacka basilika. Blanda allt i en skål tillsammans med bönorna. Droppa över citronsaft och krydda med salt och peppar. Vänd ner spenat. Servera med filé. Tips! Välj gärna rökt fläskfilé.