Foto av Risonisallad och fisk från WW ViktVäktarna

Risonisallad och fisk

6
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Hoki serverad med pasta, sparris och sockerärtor.

Ingredienser

Pasta okokt (risoni)

½ dl

Sockerärter

100 g

Sparris

100 g

Hoki

175 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Cottage cheese, naturell 1,5%

4 msk

Senap (dijon)

½ tsk

Dill

1 msk

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora

Instruktioner

  1. Koka risoni. Koka sockerärter och sparris. Krydda fisken med salt och peppar och stek i margarin. Blanda ihop cottage cheese, senap och dill. Servera fisken med risonin blandat med sockerärter och sparris. Toppa med cottage cheese röran. Servera gärna med 1 äpple. Tips! Koka gärna risoni i buljong och blanda i lite färsk dill.