Foto av Rispanna med torsk och pesto från WW ViktVäktarna

Rispanna med torsk och pesto

6
6
6
SmartPoints per portion
Total tid
30 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En enkel rispanna där allt görs i samma gryta, perfekt vardagsmat!

Ingredienser

Basmatiris okokt

2 dl

Vatten

4 dl

Grönsaksbuljongtärning

1 st

Zucchini (squash)

1 st, stor

Pesto

2 msk

Torsk

500 g

Cocktailtomater

250 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Koka riset i vatten med buljongtärning i en ugnssäker gryta.
  3. Riv zucchini grovt och blanda ner i riset.
  4. Bre ut pesto på fisken och lägg ovanpå riset tillsammans med tomater. Sätt in grytan i ugnen 10-15 minuter tills fisken är genomstekt. Krydda med salt och peppar och servera.